" caption="" link="" target="_self" /> " caption="" link="" target="_self" /> " caption="" link="" target="_self" />
EWG je član
DLMS asocijacijeEWG oprema
zadovoljava standarde
struke i EPS zahteveEWG Control je akreditovano telo
kompetentno za obavljanje poslova
kontrolisanja elektronskih brojila
električne energije


Evrocert je certifikaciono telo EWG – a za ISO standarde.
UPITNIK ZA KUPCE

O NAMA

EWG je društvo čija je osnovna delatnost proizvodnja komponenata i opreme sistema napredne merne infrastructure - AMI. Ova infrastruktura na vrlo efikasan način omogućuje prikupljanje, arhiviranje i obradu podataka kako brojila električne energije tako i brojila ostalih energenata i fluida. EWG je pionir u ovoj oblasti na tržištu Srbije i jedan od retkih proizvođača i sistem integratora na regionalnom nivou.

EWG ima projektni tim sa dugogodišnjim iskustvom i poznatim rezultatima u projektovanju i proizvodnji mernih instrumenata i aparata za sisteme za daljinsko očitavanje brojila i upravljanje potrošnjom električne energije uključujući komunikacionu opremu i potrebne softvere. Rezultati rada ovog tima su u eksploataciji već više godina na području gotovo svih privrednih društava za distribuciju električne energije.

Osnovni portfolio proizvoda EWG-a uključuje: monofazna i trofazna električna brojila i merne grupe za direktno, poluindirektno i indirektno merenje. Dodatno, EWG nudi kompletna softverska rešenja za daljinsko očitavanje I kontrolu potrošnje energije kao i svu neophodnu prateću komunikacionu opremu.

UVERENJE MINISTARSTVA EKONOMIJE I
REGIONALNOG RAZVOJA